HSBB Unifi VIP

Alami Internet berkelajuan tinggi (HSBB), buat penggilan Telefon percuma dan rancangan- rancangan berkualiti HD (1080p HD) dengan satu pakej sahaja. Unifi VIP kini dengan rancangan sukan menarik seperti FOX Football HD

HSBB Unifi VIP ialah perkhidmatan serbaguna yang ditawarkan kepada para pengguna perumahan dan perniagaan melalui rangkaian jalur lebar berkelajuan tinggi yang diusahakan oleh Telekom Malaysia. Perkhidmatan ini menawarkan khidmat Internet yang kelajuan muat turunnya melebihi Streamyx, di samping perkhidmatan IPTV dan video atas permintaan (Hypp TV), pembacaan akhbar dan majalah menerusi Internet (e-browse), dan pelan panggilan istimewa untuk para pelanggannya.

Nama “UniFi” terdiri daripada “Uni” yang bermaksud kesatuan dan persaudaraan (united), dan “Fi” yang melambangkan gentian optik (fibre-optics).

 

Benefits of HSBB Unifi VIP

1. Download large DVD quality movies and music video clips in a short period of time.

2. Enjoy TV over broadband (IPTV–Internet Protocol Television) where TV channels can be accessed through a private network in high definition format with high stability. IPTV also offers interactive content through its video–on–demand feature.

3. Work from home and stay in touch with offices, clients or business associates anywhere in the world in real time through high speed internet, video and phone connections.

4. Enjoy a richer and secure shopping and e-commerce experience without the need to leave home by accessing virtual shops online. Play online games in high resolution with people from around the world.

5. Study online and participate in virtual classroom discussions with tutors from around the world and make research efficient by downloading books, journals and magazines faster.

 

unifi

 

 

Daftar HSBB Unifi VIP Sekarang!

Daftar sekarang perkhidmatan Unifi anda di PuasbBeli.com dan kami akan berikan perkhidmatan seperti VIP kepada anda (Jadual Pemasangan lebih awal dan flexible, bantuan dan makluman pada bila-bila masa selepas waktu pejabat). Anda tidak perlu lagi tunggu sehingga 3 bulan untuk pemasangan seperti yang diaturkan dalam system online yang tidak boleh ubah. Tiada bayaran kepada PuasBeli.com, cuma kami perlukan maklumat anda sahaja untuk tujuan pendaftaran. Kerahsiaan maklumat anda adalah tanggungjawab kami. Joom Unifi!

 

 

 

Or Call/SMS/Whatsapp: 0178773678

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!