Sale!
3watt solar lamp
Lampu Porch3watt solar lamp 23watt solar lamp 33watt solar lamp 4

Lampu Solar 3 Watt

5.00 out of 5
(1 customer review)

RM399.00 RM265.00

Terangi porch dan halaman rumah anda dengan Lampu Solar 3 Watt kami pada setiap malam secara automatik dengan light sensor tanpa perlu sebarang pendawaian dalaman elektrik. Lebih MUDAH DIPASANG, TERANG, JIMAT DAN SELAMAT.  Dapatkan Lampu Solar 3 Watt dengan harga promosi sekarang! Tawaran Terhad.

Product Description

Lampu Solar 3 Watt

Terangi porch dan halaman rumah anda dengan Lampu Solar 3 Watt kami pada setiap malam secara automatik dengan light sensor tanpa perlu sebarang pendawaian dalaman elektrik. Lebih MUDAH DIPASANG, TERANG, JIMAT DAN SELAMAT. Dapatkan Lampu Solar 3 Watt dengan harga promosi sekarang! Tawaran Terhad.

Lampu Porch

Semua info dan spesifikasi Lampu Solar 3 Watt

———————————

* Warna: Putih

* Cas: solar & cahaya matahari

* Technology Solar- Go Green!

* Charge time: 4-8jam

* Working hourrs: sehingga 10 jam( maghrib-subuh)

* LED: 3 Watt LED LAMPU LIMPAH Superbright LED

* Warranty : 3 bulan

* Portable: Senang nak pasang & alih, boleh bawak masuk hutan

* Auto on/off sensor

* Manual button : on/off & mode kecerahan

* Size Lampu : 2.5 inch x 4 inch

* Cable (Solar Panel ke lampu): 5 meter

* Berkualiti & tahan lasak

* IP65 Waterproof. Bleh kene air! Hujan lebat pon takde masalah

* Digunakan utk: Lampu Keselamatan, Lampu Porch kereta, Lampu kabin, Lampu utk CCTV, lampu outdoor, lampu ladang / kebun, lampu kawasan pendalaman dsb.

* Bekalan Elektrik TNB Terputus… Lampu anda tetap MENYALA!

3watt solar lamp 4

JIMAT TAK PERLU BAYAR BILL LETRIK! TAK PERLU INTERNAL WIRING & HACKING!

Berapa harganya?…Harga Asal sebenarnya RM 399 untuk 1 unit

Tapi jgn bayar RM 399 dulu sebab kami ade buat promosi

En/puan hanya perlu bayar RM265 SAHAJA!

3watt solar lamp 3

Tapi En/puan kena cepat yer sebab offer ni limited untuk 100 unit sahaja…selepas pada tuh promosi ni akan di tutup buat selama-lamanya.

3watt solar lamp 2

Macammana nak pergi beli Lampu Solar 3 Watt ni? Click je kat “Add to cart” seperti kat atas tu dan ikut arahan seterusnya, senang! Kalau ade pertanyaan atau masalah boleh wassap saya terus di 017 877 3678 atau boleh klik link ni untuk wasap saya terus www.wasap.my/60178773678


1 review for Lampu Solar 3 Watt

  1. Abu
    5 out of 5

    :

    Saya dah pakai lebih 5 bulan… so far sangat berpuas hati sbb porch rumah saya terang benderang tanpa guna elektrik…. Jimat!!!

    View Comment

Add a review

error: Content is protected !!