View Cart "Acai Cafe Premix Coffee with Acai Berry" was successfully added to your cart.
Sale!
qaseh junior

Qaseh Gold Junior

5.00 out of 5
(1 customer review)

RM66.00

Qaseh Gold Junior ialah campuran minuman botani formulasi Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Habbatus sauda ‘, Buah Tiin, Zaitun, Delima & Air Zam – zam serta tambahan kismis, badam & bayam

Product Description


qaseh junior

Qaseh Gold Junior ialah campuran minuman botani formulasi Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Habbatus sauda ‘, Buah Tiin, Zaitun, Delima & Air Zam – zam serta tambahan kismis, badam & bayam

InsyaAllah membantu anak-anak dari umur 1 tahun ke atas :-

  1. – Qaseh Gold Junior membekalkan tenaga
  2. – Qaseh Gold Junior mencergaskan minda
  3. – Qaseh Gold Junior menguatkan sistem imunisasi
  4. – Qaseh Gold Junior menyokong tumbesaran
  5. – Qaseh Gold Junior membekalkan serat

 

Video Qaseh Gold Junior


Gaseh Gold Junior ni memang best! Terutama sekali kalau korang tengah study, exam, dan memang baik untuk anak-anak korang. Lebih cergas untuk belajar!

 

Testimonial Qaseh Gold Junior:

“Setakat ni, syukur alhamdulillah…
Awliya dah jarang demam, antibodi pun dah semakin kuat. [dengan izin Allah].
Kalau batuk dan selesema pun tak lama.
Kalau tidak sebelum ni, boleh dikata dia selalu demam.
Kalau batuk mesti lama, sampaikan pernah 2 minggu tak hilang-hilang.
Rasanya dah lama awliya tak telan ubat-ubat klinik tu.
Kalau tengok dia selesema dan batuk sikit, kami teruskan bagi minum jus ni je.”

– Hani

Harga Promosi / Price Qaseh Gold Junior:

S/M : RM66.00 Sebotol | S/S: RM 71.00 Sebotol

(Postage= + RM5)

 

-> [Paypal: xs3code@gmail.com ]

Or Call/SMS/Whatsapp: 0178773678

Nota:

For international order from Brunei, Singapore, Indonesia, Thailand etc, please PM/ Whatsapp/ SMS/ Email me first. The price would be slightly different based on your location and quantity.

Formulasi produk ini adalah untuk kesihatan menyeluruh. Walaubagaimanapun ianya TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUHKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.


Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating:

1 review for Qaseh Gold Junior

  1. Aminah
    5 out of 5

    :

    Hi… ok nak share sikit tntag QASEH GOLD JUNIOR…alhamdulillah selepas consistant bagi pada anak2 setiap pagi & malam… perubahan ketara pada anak2…antaranya…jarang selesema dan demam… buang air besar dah lawas.. serta makin aktif dan senang bangun pagi ke sekolah…. syukur….

    Puan Aminah,Jengka Pahnag

    View Comment

Add a review