Thanyaporn Pueraria Mirifica Untuk Payudara Yang Cantik Menawan

Thanyaporn Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan. THANYAPORN Pueraria Mirifica adalah ekstrak herba mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara dan pinggul.

 

Ini lah TIPS NAK BAGI SUAMI ANDA SENTIASA SETIA & MELEKAT DENGAN ANDA! Gunakan Thanyaporn Pueraria Mirifica.

 

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di sekitar Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, Pueraria Mirifica dipanggil White Kwao Krua.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis. Ia juga boleh merawat simptom-simptom seperti menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon dalam badan kita.

Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

 

Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal serta menjadi lebih mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk payudara yang cantik dan anjal secara semulajadi.

Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan mengiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.

 

Apa kata Pakar menegenai ekstrak Pueraria Mirifica ( Video Pueraria Mirifica )

TPM

Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. 

 

Mengapa Thanyaporn Pueraria Mirifica Breast Capsule ?
  • Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
  • Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
  • Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
  • Kualiti yang tinggi

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn Pueraria Mirifica, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.

 

TENTANG HALAL & SIJIL PENGIKTIRAFAN

100% Selamat dan Halal. Produk herba Thanyaporn mendapat sijil pengiktirafan antarabangsa (FDA) ianya diiktiraf di seluruh dunia serta memenuhi syarat dan standard GMP (Good Manufacturing Practice).

 

Amaran :

Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu,wanita mengandung dan memberikan susu badan pada bayi juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.

 

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
  • Menambah saiz payudara.
  • Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menganjalkan kulit yang melendut.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Mengetatkan vagina.
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

 feature_thanyaporn

Cadangan Pengambilan :

1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.

Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.

Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.

Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.

Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.

 

Persoalan tentang Thanyaporn Pueraria Mirifica

 

Bagaimana Menggunakan Thanyaporn?

Makan sebiji sehari, selepas sarapan

Adakah Thanyaporn Berkesan?

Ya, ia sangat berkesan, malah anda akan lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Berapa lamakah saya dapat melihat kesannya?

Kesan keatas setiap individu adalah berbeza-beza, namun anda akan dapat lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Adakah Thanyaporn selamat?

Ya, Thanyaporn selamat, malah kami punyai sijil kesihatan FDA

Saya anak dara. Boleh makan ke?

Boleh, jika berumur lebih dari 20 tahun.

Saya mengandung, boleh makan ke?

Tidak boleh.

Saya tengah period, boleh makan ke?

Tidak boleh.

Macamana nak mempercepatkan kesan?

Minum susu dan jugak Vitamin E banyak-banyak

Payudara saya memang sudah besar. Saya cuma ingin menegangkan. Adakah nanti akan over-size?

Payudara cuma akan membesar setakat mana badan individu secara semulajadi boleh tampung. Ia takkan oversize.

 

Semua produk daripada Thanyaporn Co, Ltd mendapat kelulusan FDA dan Halal

Thanyaporn Halal

Thanyaporn Pueraria Mirifica FDA

order-now-button

 

English Description

Pueraria Mirifica is a plant that grows at high altitudes in the North of Thailand, in Thai the plant is called White Kwao Krua. The Pueraria Mirifica plant has very powerful estrogenic effects. In Asia it is used for centuries as an anti-aging remedy. Also Pueraria Mirifica is well known for natural breast enlargement and breast firming.

The Phytoestrogen compounds have positive effects on treating osteoporosis, prostate cancer, reduction of the menopausal syndrome and prevention of hormonally based cancers. Phytoestrogens are not hormones, but they provide the same benefits as estrogen which is the body’s primary source for breast enlargement.

Phytoestrogens maximizes the blood flow and estrogen distribution through the breast tissue. Your breasts will get bigger and firmer. Pueraria Mirifica increases the fatty tissue around the breast. Pueraria Mirifica supports collagen which gives your breasts a soft but firm natural shape.

After starting to use the Pueraria Mirifica capsules results will show after 2 – 4 weeks depending on the quantity of tissue in the breasts. The maximum increasement of the breasts will be achieved after 3 months of using Pueraria Mirifica. Increases of breast size from 1 – 3 inches are possible. If one stops using Pueraria Mirifica completely, the breasts will return to it’s old shape again over time. If you want to keep the increased size and firmness of your breasts you should lower the dose from 1 daily to 2 – 3 per week.If you want faster results, you can combine taking the capsules with using Boom Breast Cream, also made from Pueraria Mirifica.

WARNING: Pueraria Mirifica should not be used by woman under 20 years of age as the body is not fully grown yet. Also pregnant woman should consult their doctor first. Please follow the dosage on the package.

Some other benefits of the Pueraria Mirifica herb:

  • – serves as ‘fountain of youth’
  • – darkens grey hair and helps increasing hair growth
  • – increases energy levels and vigor
  • – better blood circulation
  • – diminues sleep problems
  • – it will help your skin to look smoother and younger

Advised dosage is 1-2 mg/kilo per day.

Example, if you weight is60 kg, you daily dosage is maximum 60 – 120 mg/day. These capsules contain 100 mg Pueraria Mirifica per capsule. If your weight is over 75 kilo, you should consider to take our other Pueraria Mirifica capsules which contain 150 mg Pueraria Mirifica per capsule.

    • Usage: 1 – 2 capsules after breakfast
    • Content: 150 mg Pueraria Mirifica extract per capsule
    • Packing: Bottle with 60 capsules
    • Expiration: 20 – 24 months
    • GMP, HACPP, HALAL

 

order-now-button

International Customer

Brunei/ Singapore / Thailand /Indonesia= Set A or B +RM50 for courier charge.

 

Hubungi Sue untuk tempahan (Call Us):

 PHONE : 0178773678 / 0193563678

Email :  admin@puasbeli.com

-> [Paypal: xs3code@gmail.com ]

Or Call/SMS/Whatsapp: 0178773678 / 0193563678

Or you may want to use our professional payment using Shopping Cart

 

 

 

PROMOSI 1:

BUTEA SUPERBA (FOR MEN) + PUERARIA MIRIFICA (FOR WOMEN) = RM100.00shj

 

PROMOSI 2:

BIO-ANNE BIO ACTIVE CREAM + THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA = RM90.00 shj

+ PERCUMA Breast Enlargement Cream

+ PERCUMA Poslaju ke Semenanjung M’sia

 

Nota:

For international order from Brunei, Singapore, Indonesia, Thailand etc, please PM/ Whatsapp/ SMS/ Email me first. The price would be slightly different based on your location and quantity.

Formulasi produk ini TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUHKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.


103 Responses to “Thanyaporn Pueraria Mirifica Untuk Payudara Yang Cantik Menawan

  • Ada jual 1 set x product thanyaporn ni.? Krim dan sabun?

    View Comment
  • Ada. Kami setkan skali dengan Bio-Anne Cream + Free Sabun. Jika Berminat, Call/SMS/Whatsapp 0178773678

    View Comment
  • Hi…berapa lama kena mkn prouk ini..klu dah besar bolehke berhenti mkn produk ini? Bgmn cara oder…i nak pil sj ++ tknak bolehke?

    View Comment
  • I baru seminggu makan pil thanyaporn ni… Mmg best sbb dulu susah nak buang air besar tp since dah makan pil ni, tiap hari mesty akan “membuang” … Bukan setakat nak besarkan breast jea tp dalaman pun sihat. Tq thanyaporn!

    View Comment
  • kalau gadis yg cun-cun berumer 20 tahun seperti saya, sesuai tak untuk ambik thanysporn ni?

    View Comment
  • Ada side effect x ubat ni?.. offer sebotol RM50 masih on ke?.. mcm mn nk buat payment?.

    View Comment
  • Thanyaporn Pueraria Mirifica adalah berasaskan 100% Herba dan tiada side effect negative. Walaubagaiamanapun ia tidak digalakkan bagi ibu mengandung dan ibu yang menyusukan bayi. Yup harga masih lagi RM50 sebotol. Sila buat pembayaran ke akaun Maybank 156057404273 atas nama co-admin TUAN SUHAILA TUAN ABDULLAH. Lepas bank in sms/whatsapp/viber saya di 0178773678 untuk proses selanjutnya

    View Comment
  • Salam,

    Saya nak share apa yang saya rasa setelah menggunakan produk ni. Payudara saya semakin nampak cantik dan tegang. Suami pon gembira melihat perubahan positif saya. Dulu haid saya tak teratur, slalu lenguh pinggang dan sakit kaki. Jewat pon banyak dulu, rambut memang banyak gugur. Lepas mengamal kan produk pueraria mirifica ni, semua tu dah hilang, haid pon teratur seperti normal.

    Alhamdulillah.

    Terima kasih puasbeli.com

    View Comment
  • dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.

    View Comment
  • ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee…mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss…

    View Comment
  • Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

    View Comment
  • seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..

    View Comment
  • nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih

    View Comment
  • Wah, bile tgk comment kt sini, rse mcm nk cbe pon ade…hrga bbeza ngan org lain, lg mrh yg ni

    View Comment
  • sis, kt botol tu der tlsan siam, blh mkn ke org msia..rsau der side effect, tp rse nk cube..sbb dh byk produk firming gne, tp xbpe mmuaskan n bl stop shari, dy jd kndur blik…tnsion btol..brt sy 55 kg, blh tmpung ke ngn thanyaporn ni..=)

    View Comment
  • dalam 1 botol tu ada berapa biji?

    View Comment
  • Aina… Yup, InsyaAllah mmg boleh.

    View Comment
  • Skru… Satu botol ada 60 biji…. Untuk 60 hari

    View Comment
  • sis kalo ibu yg bfeed baby yg dah 1year..bole ke???

    View Comment
  • masih ada promosi rm50 x??? rm50 termasuk pos ke???saya nak order..

    View Comment
  • Hi Liss, Pueraria Mirifica menghasilkan hormon seperti estrogen iaitu hormon yang baik untuk wanita. Walaupun ada pengguna yang menggunakannya ketika masih bfeed lebih setahun, tetapi Saya tidak galakkan penggunaan produk ini bagi yang bfeed baby lelaki dan yang kurang 1 tahun. Ini dikhuatiri hormon wanita ini diberikan kepada baby lelaki.

    View Comment
  • Hi Fatin, masih ada lagi. “Silakan belanja buk”…. (bak kata orang Bandung, Indonesia)

    View Comment
  • kalau org underweight bole makan ke ni?

    View Comment
  • Hi Iena. Boleh, saya juga adalah pengguna underweight. Cuma disarankan untuk mengambil satu biji sehari selepas sarapan.

    View Comment
  • hi admin…nak tanya..masi ada promosi ? sy nak order 2 set , but sy dari kk, sbh..boleh tau jumlah kos utk 2set promosi ke2 dgn kos penghantaran skali..tq.

    View Comment
  • kalau saya dari sarawak, tak ada bayaran untuk penghantaran? still bayar RM50?

    View Comment
  • Hi Jesse,

    Masih ada lagi. 2 Set = RM90.00. Postage to Sabah/ Sarawak +RM5.00 sahaja 🙂

    View Comment
  • Hi Gene,

    Di Sarawak perlu tambah RM5.00 sahaja. Total untuk satu botol ialah RM55.00 shj 🙂

    View Comment
  • Nak tanya, apa kesannya kalau gadis bawah 18 ambil pil ni?

    View Comment
  • Saya nak share testimoni selepas guna thanyaporn pueraria mirifica.
    Pada awal pengambilan ada rasa denyut PD tapi blm ada perubahan. Selepas 5 minggu pengambilan PD makin berisi dan setiap hari rasa bdenyut dan ada rasa sakit sikit. Bra pun dah x selesa pakai…suka sgt2 dan nak tengok perubahan seterusnya….

    View Comment
  • Hi “Under 18”. Admin tidak galakkan kepada pengguna di bawah 18 tahun kerana pada tahap itu, keadaan tumbesaran badan wanita masih lagi belum matang sepenuhnya. Kesan pengambilan akan menyebabkan hormon semula-jadi yang sedia ada untuk pembesaran tidak digunakan sepenuhnya.

    View Comment
  • Hi Ummi, terima kasih kerana share testimoni anda dan dapatkan 5% diskaun dari kami untuk pembelian seterusnya 🙂 – admin

    View Comment
  • Thanks admin. Nanti saya 18 laju laju saya order produk ni. Hehe

    View Comment
  • brape harga kapsul ni skarang?or ad promosi?

    View Comment
  • You are welcome “Under 18”! 🙂

    View Comment
  • Hi Yaya,

    Harga skrang RM50.00 sebotol.

    Promosi:
    2 botol hanya RM 90.00

    atau

    1 Botol Thanyaporn, 1 botol Bio Anne Cream, Free Soap juga RM 90.00

    View Comment
  • Pe jenis susu yg boleh d minum ek.

    View Comment
  • Thanyaporn Pueraria Mirifica is it suitable for me as I’m planning to have baby and my ovary I have cyst. so can I take this product. Please expalin in details what is the benefit taking this product.

    Thank you

    View Comment
  • Hi Shera, Semua jenis susu segar pun boleh kecuali susu pekat manis 🙂

    View Comment
  • Hi Telicia,

    I’m not recommend for you to take this product since your ovary have cyst. Thanyaporn Pueraria Mirifica maximizes the blood flow and estrogen distribution through the breast tissue. Your breasts will get bigger and firmer. Pueraria Mirifica increases the fatty tissue around the breast. Pueraria Mirifica supports collagen which gives your breasts a soft but firm natural shape. Some other benefits of the Pueraria Mirifica herb:

    – serves as ‘fountain of youth’
    – darkens grey hair and helps increasing hair growth
    – increases energy levels and vigor
    – better blood circulation
    – diminues sleep problems
    – it will help your skin to look smoother and younger

    Thank you 🙂

    View Comment
  • Admin, saya disahkan ada PCOS. Boleh x saya ambil thanyaporn sebotol utk firmkan PD. Or do you have any other product yg sesuai untuk diambil bg firming purpose.

    View Comment
  • Sis Admin, promosi 2 (RM90) available lagi tak? 🙂

    View Comment
  • salam..sy nk tanya, boleh ke makan pil ni + jamu sekali sbb sy mmg pengamal jamu hari2..ada side effect tk?

    View Comment
  • Hi,harga promotion RM50 masih ada?

    View Comment
  • Mira,

    Untuk masalah PCOS, Thanyaporn Pueraria Mirifica mmg sesuai untuk anda. Sebenarnya pengambilan Thanyaporn Pueraria Mirifica bersama susu segar adalah cukup untuk pembesaran PD secara dalaman. Untuk Mempercepatkan, saya cadangkan Bio-anne Cream untuk pembesaran secara luaran. Untuk keterangan lanjut mengenai Bio Anne -> http://puasbeli.com/bio-anne-bio-active-cream/

    View Comment
  • Hi Iza,

    Promosi 2 Botol RM90 masih ada lagi 🙂

    View Comment
  • Hi Laila,

    Penggunaan jamu setahu saya memang dari sumber asli dan herba. Pengambilan Thanyaporn Pueraria Mirifica ini juga adalah dari 100% herba. Jadi, tiada masalah untuk ambil kedua-duanya skali.

    View Comment
  • Hi Wen,

    Harga promosi satu botol RM50.00 masih ada 🙂

    View Comment
  • rm50 termasuk kos penghantaran?

    View Comment
  • Hi Mama Aina,

    Btul, RM50.00 termasuk kos penghantaran di Semenanjung Malaysia Shj. Untuk ke Sabah/Sarawak perlu tambah RM5.00 shj. Untuk keluar negara bergantung kepada kos shipment ke negara masing2 🙂

    View Comment
  • nk tanya..kalau saya saiz 38B,,berat bdn sy 65kg..tp sy nk bsr kan lagi msh dpt x,,sy takut kalau mkn pil ni ia dh x membesar,manalah tau ia bsr ikut saiz bdn. xtually sy suka kalau PD tu bsr,,hehhe..

    View Comment
  • Hi Hani,

    Thanyaporn Pueraria membesarkan PD kita sehingga maksimum size yang sesuai untuk badan kita. Jika PD kita dah besar mungkin ia tidak padat atau kendur. Thanyaporn menjadikan PD kita besar, bulat dan padat.

    View Comment
  • hi..nak tanya,sesuai tak kalo pengambilan pil ni ketika menses?? offer masi ada tak? rm90 utk 2 botol ka?

    View Comment
  • saya masih breastfeed baby girl, 1 yr old tapi susu dah semakin kurang sebab malam je dia susu badan. Saya plan nak bagi dia BF sampai 2 tahun selagi dia mahu..Yang sedihnya, breast pun jadi makin kendur dan mengecil. So, please advise boleh tak saya ambil pil ini?

    View Comment
  • Hi Ellie, Kalo sdg menses tak sesuai. Promosi masih ada. Yup RM90.00 shaja 🙂

    View Comment
  • Hi Sally,

    Selalunya kami tidak galakkan untuk yang masih breastfeed Baby. Walaubagaimanapun, memandangkan baby Puan sudah 1 tahun dan anak perempuan, puan boleh ambil dengan kadar yang sedikit. 2 hari skali.

    View Comment
  • Wanna to ask 1 more thing…i also have fibroid in my womb (currently small & have to monitor its size from time to time), so can i consume this pil? Fyi, for the time being i’m consume breast cream (Pueraria Mirifica Raksa brand) and apply in the morning only.

    View Comment
  • Hi Sally,

    Febroid selalunya terhasil oleh hormon estrogen yang tidak stabil. Produk ini menstabilkan kadar hormon yang diperlukan oleh badan seorang wanita. Produk ini juga mempunyai kebaikan anti-kanser. Sepatutnya ia tidak memberi kesan nagatif kepada fabroid puan. Walaubagaimanapun, sila dapatkan nasihat doktor sekiranya puan masih lagi ragu-ragu. Saya cadangkan puan gunakan Bio-Anne -> http://puasbeli.com/bio-anne-bio-active-cream/

    View Comment
  • Bole tak sy amik produk ni sbb skrg sy makan slimming pill.thanks.

    View Comment
  • Boleh, tetapi kene jarakkan makan. Makan Slimming pill malam dan ambil pueraria mirifica pagi. Sila minum air bersih lebih banyak.

    View Comment
  • hai sya da mkn hmpir sbuln tp lum ada prubhn bdnyut2 sj tp saiz xbrubh dan mggu lpas sya stop mkn slma smggu sbb sya period igt xbole mkn klu period klu sya ulg smula mkn tnyaporn ni ada ka ia akn mgmbil masa spt bru nk mula mkn

    View Comment
  • Perubahan seperti rasa berdenyut-denyut di bahagian payudara adalah kesan pertama yang biasa dialami oleh kebanyakan pengguna kami. Walaubagaimanapun, puan perlu meneruskan pengambilan Pueraria Mirifica ini untuk jangka masa sekurang-kurangnya 3 bulan. Kebanyakan hasil akan dapat dilihat pada bulan ketiga. Sekiranya kembali makan selepas period, ia akan sambung development yang terhenti disebabkan period tadi.

    View Comment
  • Helo.
    Kenapa wanita yang ada ovary cysts tidak dibenarkan makan pil thanyaporn ini? dan jika makan apa kesan sampingan nya?

    View Comment
  • Hi Eesha,

    Ovary cysts ni banyak berkaitan dengan hormon perempuan. Thanyaporn Pueraria Mirifica ini menambahkan dan menstabilkan hormon wanita. Ini tidak sesuai bagi mereka yang mempunyai jenis cysts yang tumbuh membesar.

    View Comment
  • Saya umur 50. Hampir menopause dan simtons kurang hormon sudah terasa. Bolih guna produk ini bersama atika perfect lady? Saya dari Singapore.

    View Comment
  • Hai.. nk tanya.. klu nk bli 2 botol produk ni mmg harga rm80?

    View Comment
  • Puan Hasima,

    Produk ini boleh meningkat hormon. Penggunaan produk lain sebaiknya dijarakkan. Mungkin pagi ambil Thanyaporn dan malam produk lain. Kami boleh buat penghantaran ke Singapore.

    View Comment
  • Sblom ini 2 botol RM tapi sekarng telah dikurangkan kepada RM80 termasuk POS ke semenanjung Malaysia.

    View Comment
  • Salam kak . Nk tny promosi kapsul n crean n sabun msih ad lgi ker rm90 ?????

    View Comment
  • hello admin. kalau 18 tahun boleh ke makan? well, my breast is super small. kawan ramai ejek. malu sgt :'(

    View Comment
  • Salam Puan Siti Najihah,

    Promosi tu ada lagi. Sila SMS/Call/Whatsapp 0178773678 nama penuh dan alamat anda. Kami akan terangkan pilihan cara pembayaran.

    View Comment
  • Hi Mya, Kami syorkan pengguna kami berumur 20 tahun ke atas kerana secara purata ketika usia begitu, badan kita dah btul-btul matang dan boleh menerima perubahan. Boleh tapi kami tak galakkan.

    View Comment
  • hai mya .. dah try ke thanyaporn ? ada apa2 perubahan tak setakat ni ?

    View Comment
  • Hello! Nak Tanya ya .. Kalau after makan pill ni, then dah dapat effect yang kita puas hati, then stop makan pill ni, effect hilang tak?

    View Comment
    • Kalo stop, effect tidak akan hilang tapi pembesaran terhenti. Jika di amalkan selalu, payudara akan sentiasa tegang dan cantik.

      View Comment
  • slm admin, sy dah mkn tanyapon mirifica ni dan kesannya sgt bagus.. PD sy dah makin tegang dan saiz makin besar, cuma dari segi sensitivity PD sy agak berkurang.. apa pandangan admin?

    View Comment
    • W’salam… tahniah atas kesan yang bagus. Sensitivity bergantung kpd individu dan cara meransang sensitiviti.

      View Comment
  • Time dtg bln blh mkn ke x sbnrnya??

    View Comment
  • Saya nak share testimoni lepas pakai Thanyaporn ni… Saya pakai hari pertama tu dah rasa pejal… Sblom saya pakai, saya mmg ada cite kat hubby nak amik thanyaporn ni… so dia cume sengih n anggap org pompuan sng terpengaruh… Bila barang dah sampai saya makan dan tak bagi tau hubby pun. Tapi bila bersama dia tegur. Eh, dah makan ubat ke? Saya senyum la… pastu dia cakap fuh mmg magik la… dia kagum gile…. so saya rasa baru 5 hari makan ni dah rasa berbeza… nampak besar, pejal dan tak londeh… hehehe

    View Comment
  • Salam. Nak tanya…kalau mkn pil perancang boleh ambil tak pil ni? Satu lg boleh x mkn sekali dgn capsul slimming be fit dr jenama yang sama?

    View Comment
    • Kami tak galakkan makan bersama pil perancang. Walaubagaimanapun pengambilan dengan capsul slimming be fit boleh di ambil tapi saya cadangkan dijarakkan masa pengambilan. Pueraria mirifica pada sebelah pagi, malam ambil slimming be fit.

      View Comment
  • salam, kalau mkn pil ni bersama harum malam boleh xyer, sbb harum malam minum 2 kli shari pagi n malam… biasanya harum malam, sy ambil pagi jam 06.30 pagi dan jam 10.00 pagi sy ambil thanyaporn, n mlm jam 10.00 malam mnum harum malam…. sesuai or x yer masanya

    View Comment
  • Sy nak tny.. boleh ke sy teruskan dgn pengambilan minuman berkafein spt kopi @ teh klau sy consume produk ni? Atau sy perlu berhenti dari minuman berasaskan kafein sepenuhnya..?

    View Comment
    • Boleh cuma perlu jarakkan pengambilan coffee dengan pengambilan Thanyaporn ini sekurang-kurangnya 2 jam selepas pengambilan.

      View Comment
  • Cream dn sabun ade x sbb sy xnk mkn pil?

    View Comment
  • apa d indonesia ada yg jual produk ini n d mana saya bisa dapatkan apotik2 ada

    View Comment
  • Hallo… sy ada minta tlg kawan beli prdk ni d thailand.. harganya rm130. Berapakah harga sebotol ni sebenarnya..

    View Comment
  • Boleh ka pil ni dimakan sebelah malam kalu terlupa makan lepas breakfast

    View Comment
  • Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

    Admin, sekarang saya sedang mengamalkan pengambilan pil tanyaporn ni, Lebih kurang 2 bulan ++ lah.. Bulan ni, (September 2016) sy belum datang haid lagi, sepatutnya dah datang haid ni, tapi ni belum lagi. Payudara sy pun sy nampak lah sikit hasil. Payudara sy kelihatan sedikit besar dan bila rasa, ada sedikt pejal. yang sy risau sgt tu, haid sy belum datang lagi. Ada apa2 yg x kena ataupun side effect ya? boleh bantu?

    bantuan anda amatlah sy hargai.

    Terima Kasih.

    Narin 🙂

    View Comment
    • W’salam Puan Narin

      Pengambilan supplement Thanyaporn ini selalunya akan menstabilkan hormon wanita dan ia bergantung kepada keadaan badan pengguna. Walaubagaimanapun puan tidak boleh ambil produk ini sekiranya sedang hamil atau datang haid. Saya beranggapan puan sedang mengalami Healing Proses untuk badan menyesuaikan diri dengan supplement ini. Walaubagaimanapun, sekiranya puan rasa tidak selesa, saya cadangkan puan berhenti pengambilan supplement ini dahulu dan dapatkan nasihat doktor. Anyway kami gembira dengan perubahan positif puan.

      Sekian, terima kasih.

      Admin

      View Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!