Sari Agegard by Dato’ Dr. Sarimah

Rangkaian produk Sarimah Signature Series SARI AGEGARD adalah hasil penyelidikan saintifik yang menyingkap rahsia penjagaan usia serta kawalan berat badan melalui teknologi Dwi Sel Induk yang diperkasa dengan Ozon.

 

Penggunaan berterusan SARI AGEGARD yang dirumus dengan 16 bahan aktif yang terdiri daripada PhytoCellTec TM Malus Domestica, Pati Sel Induk Greengage, Aprikot Seed dan beberapa ramuan istimewa terpilih ini, menyediakan nutrisi yang diperlukan untuk proses pembaik pulih sel-sel tubuh. APRICOT SEED begitu kaya dengan vitamin B17 atau dikenali sebagai AMIGDALIN adalah sangat baik untuk kesihatan terutama bagi mencegah dan membantu proses penyembuhan pelbagai masalah kesihatan terutama KANSER.

 

Aktifkan semula keupayaan sistem penjagaan usia serta kawalan berat badan dan alami kehidupan yang sihat dan produktif bersama Sarimah Signature Series – SARI AGEGARD.

 

Produk  Dato Sarimah – SARI AGEGARD  

With Ozone Fortified Double Stem Cell Technology SARI AGEGARD has been designed to enhance the body’s inbuilt.

Feature_sariagegard

 

SARI AGEGARD with Ozone Fortified Double Stem Cell Technology SARI AGEGARD dirumus khas bagi meningkatkan keupayaan penjagaan kesihatan serta pembaikpulihan sel tubuh supaya anda menikmati kehidupan yang segar dan bertenaga.

Bahan Aktif:Phytocelltec™ Malus Domestica, Ekstrak Sel Induk Greengage, Glutathione, Ekstrak Biji Apricot, Ekstrak Biji Anggur, Ekstrak Prun, Ekstrak Biji Kiwi, Ekstrak Wolfberry, Ekstrak Strawberry, Ekstrak Açaí Berry, Ekstrak Beras Yis Merah, Ekstrak Saw Palmetto, Ekstrak Bawang Putih, Vitamin C Dan Kolagen Marin.

 

Khasiat & Keistimewaan SARI AGEGARD

  •  Meningkatkan daya ketahanan badan
  •  Menjaga kesihatan sel
  •  Menambahkan oksigen dan tenaga
  •  Meningkatkan metabolisma
  •  Menjaga kesihatan sendi
  •  Menstabilkan kadar gula dalam darah
  •  Mengawal kolesterol
  •  Membakar lemak dan selulit
  •  Mencerahkan dan melicinkan kulit
  •  Menstabilkan tekanan darah
  •  Meningkatkan daya ingatan
  •  Melambatkan proses penuaan
  •  Menstabilkan sistem pernafasan

 

Testimoni Sari Agegard – Dato Sarimah.

Usia beliau 70 tahun. Pada april 2010 menjadi detik yang sukar dilupakan buat Dato’ Sarimah Ahmad apabila disahkan menghidap penyakit KANSER HIDUNG & OTAK (STAGE4).

Lebih menyedihkan doktor mengesahkan beliau hanya mampu bertahan dalam tempoh 3 bulan. Namun beliau redha dengan apa jua yang ditentukan untuk diri beliau. Hatinya berbisik untuk terus bersabar dan terus berusaha melawan penyakit tersebut. Beliau tidak mahu melakukan rawatan kimoterapi kerana beliau tahu, badan beliau tidak mampu untuk rawatan itu.

Sebaliknya beliau mendapatkan rawatan dari seorang professor. Disamping itu, beliau mengamalkan minuman suplemen dari “APPLE STEM CELL”. Alhamdulilah, terasa perubahan pada tubuh serta bersyukur dengan keadaan dirinya semakin pulih daripada penyakit kanser. Kini badan beliau merasa segar dan kembali bertenaga.

Sebelum beliau menjadi PENGERUSI PRIMADONA WORLDWIDE, beliau sendiri menggunakan produk “Sari Stem Cell” sehingga menampakkan keberkesanannya dan penyakit yang beliau hidapi pulih serta kesihatan dirinya bertambah baik. Disini, Dato Sarimah Ahmad ingin berkongsi kehebatan produk “Sari Stem Cell” serta ingin berkongsi kepada semua rakyat malaysia.

Cara Pengambilan / Penggunaan Sari Agegard:

Larutkan satu bungkus Sari AgeGard di dalam 100ml air kosong (suhu bilik) dan minum sekali sehari selepas makan.

Penyimpanan / Storage

Simpan ditempat yang kering / Keep in cool dry place

Peringatan / Reminder

Minuman ini tidak digalakkan bagi ibu yang hamil dan kanak-kanak di bawah umur 12 tahun. Not recommended for expecting mothers and children age 12 and below.

Harga Promosi:

SARI AGEGARD

RM250.00 Sekotak (Sabah/Sarawak + RM10)

 

Or Call/SMS/Whatsapp: 0178773678

 


English Description

 

SARI AGEGARD formulated with 16 active ingredients consisting of PhytoCellTec Malus Domestica Stem Cell Essence Greengage and some special ingredients, providing the necessary nutrients for the healing process of our body’s cells.

 

Some of advantages and nourishment of consuming SARI AGEGARD

 Improve immunity
 Improve cell quality
 Adding oxygen and energy
 Increase metabolism
 Improve joint health
 Stabilize blood sugar levels
 Controlling Cholesterol
 Burning fat and cellulite
 Lightens and smoothes skin
 Stabilize blood pressure
 Improve memory
 Slow the aging process
 Stabilize the respiratory system

Reactivate your age care system capabilities, control your weight and experience a healthy and productive life with Sarimah Signature Series – SARI AGEGARD.

 

THE BENEFITS OF PLANT BASED STEM CELL EXTRACTS

Stem cell extract based supplements have been shown to improve health by rejuvenating the body’s stem cells’ natural healing abilities. While numerous such products are currently made using stem cell extracts obtained from animal placenta, our products contain plant based stem cell extracts, namely from the Swiss Apple (Uttwiler Spatlauber) and from the Greengage Plum . In addition to being a more potent ingredient, they also appeal to customers who may object to the use of animal sourced ingredients due to religious or other reasons.

THE OZONE ADVANTAGE

Ozone, being a substance made up of three oxygen molecules, is able to eliminate micro organisms and is used commercially in water purification treatments, to help break down toxic waste and to preserve stored food. When used in autohaemotherapy, ozone exhibits a strong germicidal effect, assists in the delivery of oxygen to hypoxic tissues and activates the immune system.

THE OZONE FORTIFIED DOUBLE STEM CELL TECHNOLOGY

As a result of our pioneering use of ozone to increase the systemic absorption and bioavailability of active ingredients using our proprietary Ozone Fortified Double Stem Cell Technology, our range of innovative healthcare products are designed to provide a high degree of cost effectiveness and superior efficacy.

 

Price:

SARI AGEGARD

RM250.00 Sekotak (Sabah/Sarawak + RM10)

-> [Paypal: xs3code@gmail.com ]

Or Call/SMS/Whatsapp: 0178773678

 

 

Nota:

For international order from Brunei, Singapore, Indonesia, Thailand etc, please PM/ Whatsapp/ SMS/ Email me first. The price would be slightly different based on your location and quantity.

Formulasi produk ini adalah untuk kesihatan menyeluruh. Walaubagaimanapun ianya TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUHKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.

87 Responses to “Sari Agegard by Dato’ Dr. Sarimah

  • saya pernah menjalankan pembedahan local wide excision stage 1 breast ca pada 2007. Breast ca selalu dikaitkan dgn anti estrogen, saya melihat terdapt marine collagen dalam produk ini, adakah selamat / recomended untuk saya ambil produk ini?

  • Hi Lily, Produk ini mmg mengandungi Marine Collagen yang dikatakan oleh puan. Selain daripada itu, ia juga mencegah cancer. Dengan Teknologi Stem Cell yang diperkenalkan, cell yang baru dan sihat akan lahir dan sel yang telah rosak akan dikeluarkan secara detox. Ini akan menyebabkan kita lebih sihat, kulit lebih tegang dengan cell baru yang lebih sihat.

  • 2 tahun lepas sy melalui pembedahan membuang rahim dan ovari kerana masalah fibroid yg besar. Adakah selamat utk sy ambil produk ini? Makasih

  • Pn. Ain, memandangkan pembedahan telahpun dikeluarkan, tiada masalah untuk puan mengambil produk ini. Ini bagus untuk penghasilan sel sihat yang baru dan mengeluarkan sel yang telah rosak agar masalah yang telah dihadapi dapat pulih sepenuhnya.

  • hye..ibu saya pernah menjalani pembedahan jantung berlubang..dah lame da..dlm 7 8 tahun..kini die sering sakit lutut..berjumpe doc katenye masalah urat saraf..boleh ke saya bg ibu saya ambil siri agegard ni?ade kesan sampingan tak?

  • Hi ibu says pengidap pemyakit cancer paru paru stage 4. Dan skarang memakan ubat “FOR LIFE” untuk meningkatkan immunensystem bole ka di ambil bersama ubat sari agegard ini?

  • Hi Aqilah,

    Pembedahan yang telah dijalankan 7-8 tahun tidak akan memberi kesan daripada pengambilan sari agegard melainkan masalah kembali menyerang. Sekiranya tiada, sepatutnya tiada masalah. Kesan “healing crisis” adalah biasa kepada semua jenis ubat-ubatan. Memandangkan produk ini memberi kesan kepada sel-sel pengguna, kemungkin akan ada sedikit perubahan seperti keletihan. Disarankan sekiranya ibu puan mengambil produk ini, gunakan separuh sachet sehari dahulu untuk melihat “healing crisis” yang berlaku. Sekiranya tiada masalah, ibu puan boleh ambil satu sachet sehari.

  • Hi Sharifah,

    Setiap ubat-ubatan mempunyai kesan yang berlainan. Ada juga ubat-ubatan yang tidak boleh diambil serentak. Saya cadangkan untuk permulaan, ibu puan mencuba satu ubat pada satu masa. Kemungkinan ibu puan perlu habiskan dahulu ubat “FOR LIFE” dan setelah ianya habis, puan boleh cuba Sari AgeGard ini. Semoga Ikhtiar ini boleh membantu.

  • Adakah pesakit buah pinggang dan telah menjalani rawatan dialisis boleh menggunakan produk.ini?

  • Anak saya berumur 8 tahun mengidap sawan..dr sahkan dia ada masalah saraf..tak boleh terkejut atau demam walaupon x tinggi..sawannya akan menyerang..saya baru diperkenalkan oleh kawan dgn produk ini..adakah ia bagus untuk pengidap sawan..terima kasih..0167228042

  • En. Dani, Ramuan Sari Agegard ini akan melalui Buah Pinggang. Walaubagaimanapun, kami nasihatkan agar tuan mendapatkan nasihat dari pakar untuk pengambilan Sari Agegard ini.

  • En. Abd Razak, Ini adakah ikhtiar yang boleh diambil oelh anak tuan. Cuba guna separuh sachet dahulu dan lihat Healing Crisis yang berlaku. Sekiranya tiada masalah, anak tuan untuk teruskan menggunakannya. Penggunaan yang kerap boleh memperbaiki sel badan dan saraf anak tuan.

  • Asalamualaikum, saya zee pada masa ini saya telah disahkan menghidap kanser payudara dan doctor telah menasihati saya untuk menjalankan kemoterapi dahulu selepas itu baru menjalani pembedahan. Adakah sarigard dapat membantu saya dalam proses ini?

  • bagaimana keberkesanan product ini untuk pesakit kanser paru-paru peringkat akhir? harap dapat reply secepatnya. terima kasih.

  • Askm, apakah perisa sari agegard?

  • Anak saya yg berumur 22 th adalah pengidap kanser thyroid. Beliau telah menjalani pembedahan pd tahun 2006, dan masih menjalani rawatan radio-iodine dari semasa ke semasa. Beliau juga perlu mengambil pil thyroxine, Vit. D dan kalsium pd waktu pagi. Bolehkah anak saya mengambil produk sari agegard? Saya sgt berminat tp bimbang jika produk puan akan memberi kesan sampingan spt menyerap ubatan yg diambilnya spt beberapa produk lain.

  • Ibu saya kini berusia 75thn dan beliau menghidap 5 jenis penyakit. Kencing manis-makan ubat dan insulin injection, Darah tinggi – makan 4 jenis ubat, Gout – makan 2 jenis ubat,Jantung makan 3 jenis ubat dan injection(seminggu sekali)dan Buah pinggang – dialysis dan ubat.
    Apa SariAgegard dapat membantu? Adakah apa2 side effect? Doctor menasihatkan jangan mencuba, takut2 ia mengubah keadaan
    dan ubat2 akan menjadi terlebih atau macam2 lagi.
    Boleh kah anda memberi sedikit penjelasan supaya ibu saya boleh minum SariageGard tanpa was2.

  • W’salam Zee,

    Sari Agegard memang boleh membantu untuk mengembalikan cel-cel yang baru dan sihat. Memandangkan Doktor puan telah mencadangkan kimoterapi, saya nasihatkan buat dahulu kimoterapi dan kemudian ambil Sari Agegard. Kimo mematikan cell-cell yang bahaya, sari agegard mempercepatkan pembaharuan cell baru yang sihat. Boleh ikhtiar, insyaAllah cepat sembuh.

  • Pn. Lisa,

    Untuk kanser Paru-paru tahap akhir, saya tidak berani untuk menasihatkan apa-apa. Yang terbaik adalah untuk mendengar nasihat doktor dan ambil Sari Agegard bersama sebagai ikhtiar. InsyaAllah boleh sembuh. Sari Agegard akan melambatkan penularan sel kanser.

  • Perisa Sari Agegard adalah berperisa Apple. Sedap :)

  • Salam puan ROKIAH ISMAIL,

    Jarakkan pengambilan ubat doktor dan Sari Agegard. Memandangkan anak puan makan ubat pada waktu pagi, ambil Sari Agegard pada waktu malam. Ini bertujuan tiada komplikasi ubat dan anak puan akan mendapat khasiat ubat dengan lebih berkesan.

  • Salam Puan Samsuddin Salleh,

    Ibu puan telah mengambil banyak jenis ubat sehari dan ada mengalami penyakit buah pinggang. Sari Agegard walaupun bahannya berasaskan Apple, tetapi ia masih akan melalui Buah Pinggangnya yang mengalami masalah. Saya cadangkan untuk puan mendapatkan nasihat doktor. Jika doktor benarkan, sari agegard adalah ikhtiar terbaik untuk ibu puan.

  • salam.. mak saya menghidap kanser lyhmpoma dan masih menjalani rawatn kimo yg ke 6..
    plan hanya 7 kimo utk setakat ni..
    dan selepas tamat kimo mak saya perlu menjalani proses transplant.
    waktu bila yg sesuai mak saya boleh ambil sari agegard??

  • Hi Puan Siti,

    Masa yang terbaik adalah selepas proses Kimo. Sari Agegard mempercepatkan pertumbuhan cell baru yang sihat.

  • Assalamualaikum Pn Siti,

    Adik Saya mengalami masalah cecair kuning/kadang2 darah kluar dari puting susu, usianya 23 tahun, hampir 2 tahun kami berulang alik ker hospital…sampai sekarang masih belum dapat keputusan dari doktor sama ada kancer atau tidak…adakah produk ini berkesan untuk dia

  • W’salam Pn Rahimah,

    Saya cadangkan untuk puan mengambil produk Sari Agegard ini kerana jika ia masih belum disahkan kanser, produk ini boleh mengurangkan risiko kanser sbb kandungannya yang melawan kanser. Boleh jadikan ikhtiar altenative sementara Doktor mengesahkan penyakit yang di alami adik puan. InsyaAllah boleh sembuh.

  • adakah pengambilan minuman berkafein mengurangkan keberkesanan produk? ini kerana saya gemar meminum air kopi, teh, nescafe dan coklat.

  • Saya dijangka ada cyst, period saya telah melebihi 60 hari. TArikh appointment dengan doctor bulan Ogos ini untuk mengetahui keputusan darah. Boleh saya mengambil produk ini.

  • salam…ada healing crisis tak?
    maksudnya kalau kencing manis
    bacaan akn tinggi..dll…

  • Puan Yati,

    Coffee selalunya akan mengurangkan keberkesanan banyak ubat-ubatan. Disarankan untuk puan jarakkan pengambilan kopi dengan produk ini, 2-3 jam sebelum/selepas pengambilan.

  • Pn. Norliah,

    Puan boleh ambil produk ini kerana ia boleh mengurangkan risiko masalah kesihatan. Jika puan ada masalah kesihatan, ia juga boleh diteruskan untuk pemulihan sel yang bermasalah.

  • Puan Azizah,

    Sari Agegard ini menstabilkan kadar gula dalam darah. Jadi, ia sesuai untuk menyembuhkan penyakit Kencing Manis. Healing Crisis adalah seperti biasa, keletihan.

  • Salam….. mak saya mengudap kanser ovari tahap 4 dan baru saja selesai menjalani rawatan kimo bagi kali kedua dan akan menjalani kimo bagi kali ketiga pada bulan 8 2013. Berkemungkinan selapas kimo yang ketiga… mak saya akan menjalani pembedahan untuk membuang sel2 kanser. Adakah bersesuain bagi mak saya untuk mengambil sari agegard ni dn apakan kesan sampingan setelah mengambil produk ni?

  • Saya menghidap kanser rahim tahap 1c.saya x mahu mmbuat sebarang operation & kimoterapi,bolehkan produk ini membantu saya.

  • Saya pernah melakukan operation breast cancer stage 2, 3 tahun sudah, sekarang saya hamil, selepas 3 tahun stem agegard masih sesuaikah untuk saya untuk mencegah kanser selepas saya melahirkan? Atau apakah nasihat pihak admin.

  • Assalam..saya ada penyakit darah tinggi,gastrik dan sakit sebelah kiri dlm perut saya..mungkin masaalah usus..baru2 ni saya rasa skit selepas bsama suami..saya ada mkn ubat darah tinggi.. blh tk saya nk mencuba sari agegard ni..ada kesan sampingan tak klu mula2 mkn…

  • Salam, pd 3 tahun lps saya telah di diagnos endometrosis tahap 1. Saya baru menggunakan sari agegard selama 1 hari tp dlm masa 10 jam saya sudah merasa kebas tangan dan sakit pada bahagian rahim. Adakah ini respon yg normal? Thanks

  • Salam Puan Nuru Rahayu,

    Produk ini sesuai digunakan selepas rawatan kimo. Produk ini mempercepatkan penghasilan sel baru yang sihat dan membuang sel yang telah dimatikan oleh kimo dengan lebih berkesan. Kesan sampingan yang negatif tiada tetapi ada sediki berlaku healing crisis seperti keletihan dsb.

  • Puan Norlizah,

    Produk ini boleh dijadikan sebagai rawatan alternatif secara semulajadi. Walaubagaimanapun, puan perlu monitor keadaan kanser puan agar ia tidak merbahayakan. Sila juga dapatkan nasihat doktor untuk prosedur seterusnya.

  • Puan Faridah Abdillah,

    Produk ini amat sesuai untuk pesakit yang pernah mengalami kanser. Ini adalah sebagai prosedur pemulihan 100% dan juga pencegahan agar sel kanser tidak kembali. Selain daripada pencegahan kanser, produk ini juga mempunyai pelbagai kebaikan kesihatan yang lain seperti pencegahan penyakit kronik.

  • Puan Rohayah,

    Produk ini boleh mengurangkan sakit darah tinggi. Produk ini boleh dijadikan sebagai rawatan alternatif. Dicadangkan pengambilan separuh sachet pada pemulaan.

  • Puan Norisma,

    Keadaan itu adalah healing crisis yang dialami oleh puan kerana sel-sel sedang bertindak untuk pemulihan. Sepatutnya puan akan mengalami kesan positif selepas beberapa hari. Sekiranya puan masih ragu-ragu, sila dapatkan nasihat doktor untuk pemeriksaan selanjutnya.

  • Ibu saya berumur dalam lingkungan 60 tahun. Sejak kebelakangan ini dia mengadu seperti ada sesuatu yang mengganggu kelancaran kencingnya.

    Pemeriksaan pertama, doktor kata ada ketumbuhan, mungkin bahagian rahim.

    Beberapa bulan selepas tu, ibu buat pemeriksaan semula di hospital swasta, doktor kata tak ada ketumbuhan. Kanser pun bukan, cuma rahim tak berapa kuat katanya. (tak tahu mana yang betul)

    Setelah review, doktor membuat keputusan agar buat pembedahan membuang rahim pada 19/9/2013 ini.

    Kami tak benarkan ibu menjalani pembedahan, khuatir kerana faktor usia ibu & keadaan kesihatannya yang tidak menentu sekarang ni.

    1) Bolehkah Sari Agegard diamalkan dengan harapan menguatkan semula rahim dan mengembalikan kesihatan seperti sediakala? Kesan sampingan ada tak?

    2) Bolehkah produk ini diamalkan sebagai makanan tambahan walaupun tidak ada penyakit yang dihidapi?

    Terima kasih.

  • En. Nazrie,

    Soalan 1: Sari Agegard boleh diamalkan untuk mendapat kesan pembaikan semula sel-sel dalam keseluruhan badan termasuk pada Rahim. Sel-sel yang telah rosak pula akan dikeluarkan. Kesan sampingan bergantung kepada individu. Kesan pembaikan sel selalunya seperti keletihan. Disarankan ibu puan berehat selepas pengambilan produk ini.

    Soalan 2: Produk ini boleh diamalkan sebagai makanan tambahan. Semua orang akan mengalami kesan “free radikal” tetapi untuk menjadi sakit kronik bergantung kepada orang. Untuk mengelakkannya, produk ini sgt baik agar sel yang telah rosak oleh radikal bebas tadi dapat dikeluarkan dan mengindari dari penyakit kronik seperti kanser.

  • Salam..sis..klau untuk pesakit hipetitis b boleh makan ke..?..

  • assalam, anak saya adalah pesakit kanser testis tahap 4 dan telah menjalani kimo tapi masih belum sembuh. Bagaimana cara pengambilan produk ini bagi menampakkan kesan penyembuhan. Terima kasih.

  • Salam..kalau kita masih dalam kimo ada masalah tak mkn produk ni

  • W’salam En. Nas,

    Product ini boleh dimakan pada bila -bila masa memandangkan ianya berasaskan buah-buahan dan herba. Berdasarkan pengalaman pengguna kami, ia perlu dimakan selepas proses kimo. Sari agegard akan membantu memulihkan sel-sel yang telah rosak dan menambahkan sel-sel sihat yang baru.

  • Puan Nuraini,

    Produk Sari Agegard ini boleh diambil selepas process kimo agar penyembuhan sel dan pembentukan sel baru boleh dibentuk dengan lebih cepat.

    Memandangkan tahap kanser yang ke-4, sila ambil produk sari agegard ini sebanyak separuh sachet sehari dan kesan healing crisis yang berlaku. Jika anak puan mendapati kesan positif, sila ambil dengan kadar 1 sachet sehari. InsyaAllah ikhtiar puan ini berkesan dan ia dapat membantu memulihkan penyakit anak puan.

  • Puan Mila,

    Sari Agegard sebenarnya boleh dimakan oleh semua individu kerana ia berasaskan buah-buahan dan herba. Walaubagaimanapun, Hypetitis B ini adalah sejenis penyakit yang berkaitan Virus. Saya nasihatkan puan untuk mendapatkan nasihat doktor dahulu untuk menghalang penularan virus.

  • Byk sgt guna nama sarimah.ada sari agegard.ada fablous stemcell.ada saristemcell.mostly guna gambar sarimah.so yg mana satu yg sarimah syorkan dan yg mana satu yg asli?

  • Bolehkah makan bila kena chicken pox

  • saya menghidap stroke selama 5 bulan. apakah harapan saya setelah ambil produk ini. mohon penjelasan, adakah berkesan

  • Salam, saya akan menjalani pembedahan pembuangn ovari dan uterus dlm tempoh 2 minggu kerana kehadiran sel kanser. Selepas pembedahan ini barulah doktor akan tentukan rawatannya. Adakah produk ini sesuai untuk masalah saya ini dan bilakah masa yg sesuai untuk mencuba?

  • Salam,saya ingin bertanya bagaimana penggunaan Sari Guard utk pesakit cancer paru-paru tahap 4 ye, pada awalnya sukatan yg saya berikan 1/2 packet utk sehari, selepas 8 hari, saya naikkan menjadi sepeket sehari,kemudian saya beri sehari 2 kali yakni malam dan siang..kini ibu saya mengambil 2 peket diwaktu pagi, Dan 2 peket diwaktu malam..adakah sukatannya betul?

  • Aslmkm. Boleh tak klau saya Ambil 2 jenis dalm satu hari. Maksud saya sari age dengan sari shape . Pagi dan Petang. Saya tidak mengalami masalah kesihatan.

  • Salam Hj Muhammad,

    Produk yang tuan Hj maksudkan itu munkin produk yang lama, tetapi produk yang kami bawa ini adalah yang asli. Saristemcell adalah nama website syarikat Primadona Worldwide. Kami adalah salah satu agen jualan yang sah produk ini.

  • Puan Rima,

    Sari Agegard ini baik untuk semua jenis penyakit. Untuk permulaan, saya cadangkan separuh sachet dahulu untuk melihat kesan pembaikannya.

  • En. Abdul Rahman,

    Stroke disebabkan banyak sebab, saya nasihatkan untuk tuan mendapatkan nasihat pakar terlebih dahulu sebelum menggunakan produk ini. Walaubagaimanapun produk ini boleh dijadikan ikhtiar untuk mengurangkan masalah tuan.

  • Puan Akis,

    Produk ini sememangkan baik untuk mengurangkan sel kanser. Walaubagaimanapun, sekiranya nasihat doktor adalah menyelamatkan puan, saya cadangkan puan ikut nasihat doktor terlebih dahulu. Sekiranya tiada masalah, puan boleh cuba produk ini.

  • Siti,

    Saya cadangkan penggunaan maksima 1 packet sehari, satu pada waktu pagi selepas sarapan ringan. 4 packet sehari terlalu banyak.

  • Salam Anis, saya cadangkan untuk puan menjarakkan pengambilan kedua-dua produk ini. Mungkin Sari Agegard di sebelah pagi dan Sari StemShape di sebelah malam. Minum air lebih.

  • Mak saya dulu ada breast cancer masa tahun 2007. Dah buat kimo n radio tahun tu. Skrg merebak ke tulang dan paru2 stage 4. Boleh ke mak saya makan sarigard ni.?? Ada kesan sampingan tak kat paru2 tu nanti? Camna cara penggunaan?

  • Salam… Saya nak Tanya, bagi sya yang tak Ada masalah kesihatan, adakah sya perlu mengambil separuh packet sahaja sehari? Bilakah waktu terbaik pengambilannya?

  • Salam Puan Faezah, kami syorkan penggunaan Sari Agegard ini untuk mak puan sebagai ikhtiar terakhir sekiranya doktor puan sudah tidak lagi boleh berbuat apa-apa ataupun perubatan yang telah diberikan kepada Mak puan tidak memberikan kesan positif. Kesan sampingan yang akan dialami oleh pengguna kami adalah sedikit Healing Crisis iaitu sedikit keletihan kerana Sari Agegard ketika itu sedang bertindak mengurangkan aktiviti sel kanser. Walaubagaimanapun, nasihat doktor pada tahap ini sgt penting.

  • Salam Melatidesa,

    Sekiranya puan tidak mengalami masalah kesihatan, separuh sachet adalah terbaik untuk puan. Waktu terbaik untuk mengambil produk ini adalah pada waktu pagi selepas light breakfast.

  • Salam admin…ayah saya seorang pengidap penyakit ‘brain tumor’ grade 3.Pada Disember 2010, dia telah menjalani satu pembedahan utk membuang kanser tersebut.Pada tahun 2013 doktor mengesahkan kanser tersebut tumbuh kembali dan memaklumkan agar dibedah sekali lagi.Soalan saya :

    1) Ikhtiar memakan ubat Sari yang manakah paling bersesuaian/berkesan untuk mengecutkan tumor atau membunuh terus sel-sel kanser yang dihidapi?

    2) Adakah pengidap kanser ini perlu melalui apa-apa pantang di dalam pemakanan sehariannya?

    3) Adakah produk ‘nano stemcell’ juga di bawah naungan produk Dato’ Dr.Sarimah?

    Terima kasih..

    • W’salam En. Zainuddin, berikut adalah jawapan kami untuk soalan2 tuan:

      1) Ikhtiar memakan ubat Sari yang manakah paling bersesuaian/berkesan untuk mengecutkan tumor atau membunuh terus sel-sel kanser yang dihidapi?

      Kami mengesyorkan produk Sari Agegard seperti yang diterangkan dalam blog ini.

      2) Adakah pengidap kanser ini perlu melalui apa-apa pantang di dalam pemakanan sehariannya?

      Pantang larang bergantung pada jenis penyakit. Walaubagaimanapun untuk brain tumor, kami syorkan penggunaan separuh sachet untuk pengambilan kotak pertama.

      3) Adakah produk ‘nano stemcell’ juga di bawah naungan produk Dato’ Dr.Sarimah?

      Nano stemcell bukan dari produk keluaran Primadona Worldwide

  • saya nak tanya puan,bagaimana kalau ada fibriod, sebab pernah operate fibriod, tapi tumbuh semula, so saya boleh ambil ke Sari Agegard ni,thak you

    • Puan Jeyanthi,

      Kami mengesyorkan puan untuk mengambil Sari Agegard. Terima kasih.

  • Salam macam mne sy nk bli produk ni ye

    • Salam Aimie,

      Mohon berikan nama, alamat rumah dan email ke 0193563678 / 0178773678

  • Umur saya 52 tahun. Saya ada lump pd payudara sebelah kiri pd 2012, doctor bg antibiotic, dan menyuruh saya buat follow up, tapi tak buat, pada awal 2013 saya telah membuat appointment utk membuang rahim memandangkan ada multiple cyst di rahim tapi saya cancel last minute, dan kini susah 16 bulan takde period, menopaus. Tetapi kedua payudara sering membengkak….dan doktor klinik sarankn saya buat hormon analisis , dan kemudian ambil hormon pil…….boleh ke saya ambil terapi hormon dan sari age gard ini….selepas 1/2 satchet selama 8 hari, bengkak dh korang….saya nk teruskn dgn 1 satchet…bagaimana dgn hormon?

    • Salam puan Salimah,

      Kami cadangkan puan untuk teruskan 1/2 sachet sehingga habis sekotak memandangkan terdapat kesan positif di situ. Untuk pil Hormon, pihak kami mencadangakan utk puan berbincang dengan doktor puan mengenai pengambilan pil ini dengan produk lain.

  • Adakah seseorang yg mempunyai penyakit Scleroderma mengambil produk ini? Pesakit Scleroderma juga mengalami pengeluaran kolagen yg berlebihan pd kulit sehingga kulit menjadi tegang dan mengeras, adakah ia akan membantu mengurangkannya? Terima kasih admin.

    • Hi Eena,

      Sari Agegard bertindak pada sel-sel badan termasuk pada sel kulit. Jika ia baik untuk membaiki sel badan, tentu juga ia boleh memperbaiki sel kulit. Walaubagaimanpun saya kurang arif dengan penyakit kulit ini. Saya cadangkan jika eena ingin mencuba produk ini, kami cadangkan separuh sachet dahulu dan lihat kesan healing crisis pada kotak pertama.

      Saya cadangkan eena untuk merujuk kepada doktor untuk maklumat lanjut.

  • boleh saya tahu apa beza sari agegard dgn produk fabulous gold adakah ia berbeza..untuk seseorang yg ada tumor Rahim boleh tak mengambil dan bagaimana ia bertindak sekiranga tumornya besar..adakah ia akan mengecut setelah mengambil sari agegad?

    • Hi Rozita,

      Produk terbaru keluaran Primadona Worldwide dan Dato Sarimah adalah Sari Agegard. Fobulous gold mungkin produk dari company sblomnya. Untuk Tumor, kami ada beberapa testimoni dari pelanggan kami yang mengalami tumor yang mengatakan bahawa tumor mengecut selepas pengambilan sari agegard. Walauabagaimanapun, jika tumor telah terlalu besar kami cadangkan Rozita untuk berbincang dengan doktor mengenai pengambilan ini.

  • Assalamualaikum..saya nk bertanya kalau untuk yg ada sakit athiritis..mcmana cara nk mengambil produk sari ageguard?

  • Apakah pesakit batu karang di buah pinggang sesuai mengambil sari agegard.

  • Assalamualaikum, saya ni alergik kepada makanan laut. Saya lihat ada marine collagen dalam kandungan Sari Agegard. Bolehkah saya mengambil produk ni?

  • Assalamualaikum…..

    Adakah berkesan bagi yang mengalami sakit saraf (cervical spain) dan Sari Agegard di ambil pada waktu siang atau pada sebelah malam.

    Sekian terima kasih.

  • Salam…
    Harga 1 kotak RM250 tu ada brapa sachet?

  • Salam
    Saya hanya ada sakit acid reflux. Bolehkah saya mengambil Sari Agegard. Berapakah isu satu box?

  • Maaf berape isi satu box. Terimakasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>