SKIINZ Advanced Cleanser & Serum

Skiinz Advanced Cleanser & Advanced SerumSKIINZ  Advanced Cleanser & Serum

adalah Formula Eksklusif lagi berkualiti terdiri daripada tripple stemcell,alphine rose & rose. Terbukti berkesan dalam penjagaaan kesihatan & kecantikan kulit. Ianya bebas dari bahan kimia yang merbahaya. Produk ini mudah  untuk digunakan dan senang dibawa kemana mana. Skiinz Advanced Cleanser & Serum mempunyai pengesahan KKM. Tindakannya akan mengembalikan kulit seperti remaja seawal 7 HARI.

Nak tau lagi kelebihan SKIINZ Advanced Cleanser & Serum? Baca kat bawah:

 

 

SKIINZ  Advanced Cleanser & Serum ada 2 produk iaitu :

*advanced cleanser tripple stem cell

*advanced sreum tripple stem cell

ADVANCED CLEANSER STEMCELL

Yang bestnya Advanced Cleanser Steamcell adalah boleh membuang  kesan kotoran di muka atau membersih secara mendalam, so muka kita akan kelihatan lebih bersih, lebih halus dan mulus. Ianya juga akan membuatkan kulit muka kita lebih anjal serta akan kelihan lebih cerah.

Kandungan penting dalam cleanser adalah:

*Apple tripples stem cell

*vitamen E

*Vitamin C

Paling penting ianya langsung tidak berminyak serta bebas dari MERCURY..!!! Selepas ini kemana saja anda pergi mata mata akan memandang dan terpegun dengan kecantikan wajah anda:)

Baca lagi kat bawah:

Skiinz-Cleanser

RASAI PERUBAHAN SETIAP HARI!!!

1.Bebas jerawat & jeragat

2.10x lebih muda dari usia

3.Tiada lgi parut hitam

4.Kulit lebih halus & licin

5.Kulit lebih cerah & gebu

6.Tiada lagi bintk2 hitam

7.Tiada lagi biji biji kemerahan pada muka

 ADVANCED SERUM STEMCELL

Serum ialah produk kecantikan yang mempunyai bahan yang sangat aktif yang mana ia mampu menembusi sel kulit paling dalam. Bahan aktif yang digunakan selalunya membantu untuk masalah kulit yang dihadapi dengan lebih berkesan.

Video SKIINZ 2 in 1 Advanced Cleanser & Serum

Kenapa kita perlu guna SERUM?

Serum bukanlah sesuatu yang baru dalam regim kecantikan, ia sudah ada sejak beberapa tahun dahulu. Namun begitu, masih ramai yang tidak tahu apa itu serum dan apakah kegunaannya.

Apakah bezanya pelembab dan SERUM?

Pelembab muka dirumus khas untuk melembab dan menjadi pelindung kulit sahaja. Serum pula dirumus untuk menembusi jauh ke dalam liang2 kulit wajah untuk menyerap khasiat bahan aktif yang digunakan.

Bagaimana SERUM berfungsi?

Molekul di dalam serum adalah sangat kecil berbanding pelembab. Ini bermakna bahan aktif yang bermanfaat untuk menyembuh atau membaiki dapat mencapai sel kulit yang paling dalam.

 

Nak tau berapa cepat dapat kesan? Baca lagi kat bawah:

Skiinz-Serum3

Kenapa saya perlu guna SERUM?

Sekiranya, produk kecantikan yang anda gunakan sekarang yang hanya terdiri dari pencuci muka, penyegar dan pelembab kurang berkesan, inilah masanya anda bertukar kepada SKIINZ Serum ke dalam rutin penjagaan wajah anda. Anda akan lihat perubahan yang ketara dengan lebih cepat jika digunakan dengan betul dan konsisten.

Serum disapu diwajah dan kemudian di tepuk2 hingga kesemua meresap kedalam kulit selepas anda mencuci muka dengan bersih dan sebelum menyapu pelembab atau krim malam. Kebiasaannya Serum sangat berkesan digunakan sewaktu tidur.

Berapa lama saya boleh nampak perubahan setelah menggunakan SERUM?

Bergantung pada jenis kulit anda, ada yang cepat dan ada yg mengambil sedikit masa untuk melihat perubahan apalagi jika bahan yang digunakan dari sumber natural. Namun, jika anda sudah biasa menggunakannya ia akan jadi sebati dengan rutin penjagaan wajah anda seharian.

Bagaimana penjagaan SERUM ?

Pastikan serum tidak terdedah kepada cahaya kepanasan melampau kerana ianya akan menghilangkan khasiat serum.Jika dipakai secara konsisten setiap pagi dan malam boleh guna sehingga 4-5 minggu.

Ianya adalah:

✅ Keluaran bumiputera muslim.

✅ 100% natural base.

✅ Tanpa bahan terlarang dan berbahaya seperti hydroquinone, merkuri dll.

✅ Produk berstatus GMP Certified.

✅ Selamat dan berkesan. Mendapat kelulusan dari KKM.

✅ Sesuai untuk semua jenis kulit dan umur.

Nak tau apa kandungan dalam Serum? Baca kat bawah:

Skiinz-All

Sesuai tak untuk kulit ada alahan atau sensitif?

Ya. Ianya sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

Apakah kandungan utama  SERUM?

Ianya berasaldari bahan-bahan  semulajadi. Antara bahan-bahan tersebut ialah :

GLYCERIN :bertindak sebagai agen pelembap kulit. Kandungan ini mengekalkan kelembapan dan keanjalan selain mengurangkan kedutan  dan memberi kelembutan pada kulit wajah.

APPLE TRIPLE STEM CELL yang sangat2 baik utk merawat kulit rosak,kulit mati,kulit yg banyak masalah.

 

order-now-button


3 Responses to “SKIINZ Advanced Cleanser & Serum

  • alhamdulillah masalah kulit kering,tona x sekata dan kulit kusam dah settle…happy sangat…tq SKIINZ Advanced cleanser & serum 🙂

    View Comment
  • best sgt pakai set skiinz ni ..sebabnya kawan tegur…jeragat makin kurang..:)syukur…alhamdulillah…

    View Comment
  • salam 1 malysia…sy nak share dimana sy mempunyai jeragat yang agak teruk…syukur alhamdulillah..selepas menggunakan SKIINZ (advanced cleanser & advanced serum),selepas 4 hari guna…nampak JERAGAT dah nampak pudar…happy sgt…:)

    en.riz,pahang

    View Comment

Leave a Reply to syaidatul Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!