SKIINZ BB Cushion Foundation

SKIINZ BB Cushion Foundation

SKIINZ BB Cushion Foundation

ialah satu inovasi dalam memperbaiki solekan dan kulit wajah. Kelebihan produk adalah seperti membantu dalam penjagaan kulit dan memberikan kesan awet muda. Ia juga membantu kulit bermasalah dan kulit berjerawat serta berjeragat.

Disamping itu, ia juga dapat menegangkan serta melembapkan kulit.Hanya dengan 1 layer,wajah akan kelihan FLAWLESS 🙂 dan juga akan nampak GLITTER…….selepas kita dap2 BB CUSHION ini kita tidak perlu lagi pakai bedak tau….senang dan mudah kan….

Nak tahu Kelebihan & Keunikan SKIINZ BB CUSHION FOUNDATION ?Sila teruskan baca…

VIDEO SKIINZ BB CUSHION FOUNDATION

KANDUNGAN HEBAT IAITU:

  • Aqua
  • Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract (Tripple Stemcell)
  • Citrus Aurantium Dulcis (ORANGE) Callus Culture Extract
  • Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract (ALPHINE ROSE)
  • Citrus Medica Limonum (LEMON) Fruit Extract
  • Vitamin C,Collagen dan VITAMIN E

Skiinz-BB

KELEBIHAN SKIINZ BB Cushion Foundation

**************************************************

1. Membantu dalam penjagaan kulit dan berikan kesan AWET MUDA giteww:)

2. Merawat kulit yang bermasalah iaitu seperti JERAWAT & JERAGAT….

3. Melembapkan kulit dan menegangkan kulit muka kita

4. Boleh menganjalkan kulit muka,mengurangkan kedutan serta garis halus

5. Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi pada kulit muka

6. Memberbaiki sel yang rosak akibat SINARAN UV MATAHARI…

7. Mempunyai SPF 35 sesuai untuk orang asia dan melindungi kulit dari sinaran UV

8. Akan mendapat effect yang GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah kita..:)

9. Mesra wuduk disebabkan oleh aqua based,mudah dan pantas untuk dibersihkan

10. Tidak MELEKIT & BERMINYAK

11. Warnanya NATURAL,sesuai untuk semua jenis kulit muka

12. Tekstur yang sangat HALUS & RINGAN…

 

Baca lagi dibawah untuk ketahui kenapa anda mesti pilih produk SKIINZ BB CUSHION Foundation ni:

SKIINZ BB CUSHION FOUNDATION - SUHAILA

 

KENAPA MESTI PILIH SKIINZ BB CUSHION FOUNDATION
******************************************************************
.
☑ Mencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah
( Jerawat, Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll)

☑ Berfungsi sebagai “Oil Control”

☑ Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit.

☑ Kandungan SPF 35 bersamaan ketahanan 8 jam lebih untuk kulit anda terdedah kepada pancaran UVA & SunBurn

☑ Mengembalikan Wajah Yang Kusam kerana BB CUSHION bertindak mengikut pengaliran Darah Pemakai.

☑ Tidak perlu pening memilih kod WARNA.BB CUSHION bertindak secara MAGIC mengikut darah & Warna kUlit Pemakai.

☑ JIMAT – BB CUSHION dijadikan Daycream Atau Krim SPF/Sunblock Cream..All In 1

☑TRIPLE STEM CELL,VITAMIN C,VITAMIN E

☑ Mesra Solat

☑ Tak perlu remover / Pencuci muka untuk buang foundation pada wajah.

Baca lagi dibawah untuk ketahui testimoni pengguna SKIINZ BB CUSHION Foundation ni:

Skiinz-All

TESTIMONI SKIINZ BB Cushion Foundation

1. tq admin sebab dengan memakai BB CUSHION ini…mebuatkan saya lebih flawless dan rasa sangat confident bila berhadapan dengan customer…selain itu juga boleh minjimatkan masa saya berdepan dengan cermin..hihi..lagi 1 sianya mesra solat.              PUAN SITI,SEPANG

 

2.Tq..nak share sikit lepas ber BB CUSHION ni..saya rasa best sangat sebab suami saya puji saya HARI2 CANTIk..hihi..dan jimat masa & kos.x perlu pakai macam2 dah…lepas cuci muka,pakai serum dan DAp2 BB CUSHION..nak cantik sikit lagi..pakai lipstik..eyeshadow dan blusher…siap..:)             CIK NINI,melaka

order-now-button

Berminat untuk mendapatkan keterangan lanjut mengenai produk SKIINZ BB Cushion Foundation?

Sila Call / Whatsapp Sue – 0178773678


One Response to “SKIINZ BB Cushion Foundation

  • salam…hai saya MONA dari perak…nak share barang baik ni…alhamdulillah dengan memakai BB CUSHION TRIPPLE STEMCELL ni..muka saya yang banyak masalah seperti jeragat,parut jerawat dapat dicover sepenuhnya…dah la cover,nampak glowing sgt..just dap2 jer..5 saat dan cantik dan flawless…yang best lagi mesra solat…tq BB CUSHION SKIINZ:)

    View Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!