Khasiat Catuaba

now browsing by tag

 
 

Catuaba Nourishing Essence (Brazilian Nature Finest – RM130.00

Feature-Catuaba II

Catuaba adalah pokok ajaib yang berasal dari lembah Amazon, Brazil. Ia adalah tumbuhan afrodisiak Brazil yang paling terkenal. Ekstark tumbuhan Catuaba yang boleh menggalakkan pembesaran dan kesuburan organ sex lelaki.

 

Kenapa CATUABA?

KHUSUS untuk meneyelesaikan masalah seks kaum lelaki. Bererti juga untuk kaum wanita. Kebanyakan lelaki mempunyai isteri yang kadang jauh lebih muda. Sudah pasti keupayaan seksnya kadang-kadang mengatasi suami. Dalam kebanyakan hal isteri yang terpaksa membantu suami untuk menyelesaikan hajatnya. Dalam Islam tak salah dengan apa cara sekalipun asalkan tetap memenurut syariat. Sampai bila kita mengharapkan bantuan isteri untuk memulakan atau memenuhi tuntutan botaninya. Apatah lagi kalau isterinya pun kurang berminat tentu sahaja akan keduanya menemui jalan buntu.  Rugilah, kenikmatan dunia sudah tercabut dari diri kita.  Tuhan mengatakan itulah bayangan nikmat syurga. Nikmat seks. Nikmat lagi berpahala besar. Setiap masalah pasti Tuhan sediakan jalan keluarnya. Catuaba salah satu jalan keluar yang SUDAH terbukti kebekesanannya. Bagi mereka yang bukan kronik,  Cuma selepas 2 jam pengambilan sudah terbukti kehebatannya.  Kandungan 100% Herba asli. Tiada kesan sampingan. Amat sesuai dan mampu merawat masalah syahwat, mati pucuk, kencing manis, darah tinggi, jangtung, prostat, batu karang, gout, buah pinggang dll. Sex lelaki lemah akibat kencing manis, darah tinggi, prostat, batu karang, gout, buah pinggang dsbnya. Bayangkan kalu organ sex sudah berfungsi dangan normalnya ini bererti penyakit2 lain akan turut beransur sembuh atau semakin berkurangan. Sebagai contoh, adalah mustahil sama sekali sex lelaki akan berfungsi normal dalam keadaan kita menderita kecing manis.  Secara logic akalnya tentu lah penyakit kencing manis yg sembuh dahulu untuk sex berfungsi normal. Itulah keajaiban catuaba. Cubalah anda akan pasti merasa kelaianan. Ajaibnya anda dan isteri anda seperti malam pengantin.

Catuaba

Asal Usul dan Khasiat Catuaba

Adalah pokok ajaib yang berasal dari lembah Amazon, Brazil. Ia adalah tumbuhan afrodisiak Brazil yang paling terkenal. Seawal beberapa abad yang lalu, puak India Tupi yang terkenal di Amazon dari generasi ke generasi telah menemui keberkesanan dan keajaiban catuaba. Ekstark tumbuhan Catuaba yang boleh menggalakkan pembesaran sekali ganda organ sex lelaki. Itulah sebabnya mereka mempunyai zakar yang besar dan kuat. Seorang yang mengambil catuaba dalam jangkamasa yang lama boleh bertahan selama lebih dua jam tanpa ejakulasi . Mereka juga mempunyai kesuburan yang lebih tinggi dan kekuatan sex seperti mereka yang berusia 25 tahun walaupun diusia 60 tahun.  Ia adalah sejenis tumbuhan kurniaan yang luarbiasa unyuk membesarkan zakar  bagi mencampai keupayaan sex yang sangat hebat. Puak India Tupi kebanyakan zakar mereka (yang menggunakan catuaba) purata 8 inci panjang.

 

Kelebihan selepas pengambilan CATUABA (nourishing essence)

  1. Membantu kaum lelaki mempunyai keupayaan sex yang kuat dengan memiliki saiz zakar yang besar dan panjang;
  2. Menggalakkan Pembesaran yang sekali ganda pada organ sex lelaki;
  3. Menjadikan badan lelaki lebih kuat, sihat dan bertenaga;
  4. Merawat mati pucuk(ED), ejakulasi pramatang(PE) dan difungsi sexual lelaki;
  5. Mengimbangi tubuh hormone tubuh manusia dan menggalakka rembesan hormone lelaki (testosterone);
  6. Menggalakkan peredaran darah serta mencegah penyakit kardiovaskular;
  7. Merawat  Hiperplasia Protatik Benigna(BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam;
  8. Meningkatkan system imunisasi badan;
  9. Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan;
  10. Menguatkan daya ingatan walaupun telah berusia lanjut.

 

Cara Mengguna CATUABA

  1. Ambil 2 jam sebelum bersama isteri.
  2. Tuangkan 1 sachet terus kebawah lidah. (boleh dimulakan dgn setengah sachet dan lihat kesannya. Bagi wanita guna hanya setengah sachet shj)
  3. Kemam 30 saat-1 minit dan telan.
  4. Minum air(jangan terlalu banyak) (Elakkan Minum Tea, Kopi, Nescafe dan rokok dalam masa 2 jam utk kesan maximum)
  5. Yang berumur dibawah 50 tahun 1 sachet untuk 3 hari sekali dan yang berumur 50 tahun – 1 sachet untuk 2 hari sekali.

FUNGSI UTAMA
Pengambilan paket  PERTAMA DAN KEDUA

  • Tindak balas – selepas 2 jam pengambilan akan memberi kepuasan kepada isteri yang sangat luar biasa…..

Pengambilan paket KETIGA DAN KEEMPAT

  • Tindak balas – membantu kaum lelaki mempunyai saiz zakar yang lebih besar, panjang serta keupayaan seks yang kuat.

Pengambilan paket SETERUSNYA

  • Menggalakkan pembesaran zakar hingga sekali ganda;
  • Memberi tenaga kepada kaum lelaki;
  • Boleh merawat mati pucuk, ejakulasi pramatang & disfungsi seksual lelaki;
  • Boleh mengimbangkan hormon tubuh manusia dan menggalakan rembesan hormone lelaki (testosteron);
  • Boleh menggakkan pengedaran darah;
  • Boleh meningkatkan system imunisasi badan;
  • Boleh menguatkan daya ingatan walaupun di usia lanjut.

ANDA AKAN MENJADI LELAKI YANG

  • Masih mempunyai kesuburan yang tinggi selepas usia 60an
  • Kekal bertenaga walaupun berusia 70 tahun.
  • Berusia 80an tetapi masih menikmati hubungan seksual dengan isteri-isteri masing-masing.

 

TESTIMONIAL CATUABA

“Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya.  Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat.  Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya!  Suami saya sering ‘ajak’.  Kalau dulu tak sampai 10 minit dah ‘game over’, tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak ‘bintang’.  Rasa pun lain macam!  Dia dah jadi LELAKI POWER! Bestnyer!” - Huda,Kuala Lumpur

“Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun.  Alahai…rasa macam orang tua jer!  Bini saya dok maintain jer lagi.  Tak boleh jadi ni.  Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba.  Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya.  MENAKJUBKAN!  Saya rasa macam remaja semula.  Yang lagi best…waktu bertarung dengan isteri…Hahaha!!!  Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!” – Din, Sungai Petani, Kedah

“Salam, abang dah lama cari produk macam ni.  Nak beli bukan senang…nak juga jaga imej abang yang bergelar “Pak Aji”.  Setakat kopi kuat ke kopi power ke memang la senang dapat tapi tak ada kesan power pun!  Lepas ambil Catuaba, Alhamdulilah semuanya POWER!  Tak tau la nak cerita…Isteri-isteri abang je yang tahu… - Haji Ismail, Butterworth, Pulau Pinang

 

Kandungan Cutuaba : Saw Palmetto, Cordyceps, Ekstrak biji labu, Buah peach, Serbuk epal, Tribulus, Kambing Horny, Fruktosa

 

English Description

 

Catuaba Nourishing Essence is an assimilation of both ancient and modern knowledge proven with scientific researches. It consist of ultra concentrated herbal medicine essences. Together with unique and patented extraction technology, 100% off the active extraction process. This ultra concentration and special formula is the underlying secret recipe that enables it to perform with such astonishing effects. It is definitely a remarkable and trail blazing product and recognized as among the best in the market. According to a survey, men are facing plethora of health problems and in the statistic is still increasing. Their health condition is gradually deteriorating and this had become a threat that ultimately leads to pains and suffering. Hence, a stunning product Catuaba Nourishing Essence can provide the solution for men and light the pavement on your journey to the best of health in your life everyday.

 

CATUABA 15 Great Effect

Make physically very strong, health and vigorous.
Promote blood circulation, prevent cardiovascular disease
Lower blood cholesterol
Active metabolism
Enhance body immunity system
Enhance liver, kidney and lung function
Anti-inflammatory
Treat benign prostatic hyperplasia (BPH) and frequent urination at night
Improve sexual life
Enhance fertility of men and women
Improve muscle growth and body strength
Improve fatigue and anxiety condition
Improve memory condition
Help in stress treatment
Prevent diabetes

CATUABA NOURSHING ESSENCE INGREDIENTs:

 

CATUABA is a small tree that grows in Northen Brazil. Catuaba bark has a long history of usage as supplement for fit and healthy body. The essential aspect of this bark

Natural toner for physiological function
Help to tone and restore the “Pride” of middle age men, fights various functional disorders prone to menopause, and to restore the vitality up tp youthful age.
Promotes Healing
Prevent individuals from feeling agitated and helps in improving forgetfulness and dementia. People who have taken this herb claimed to feel more relax and energetic. It also acts as a stimulant of the nervous system and helps with depression. The herbs relieves nerve pain follow by improving insomnia conditions.
Non-toxic Properties
The other benefits of Catuaba bark  are its non-toxic properties such as aromatic oils, tannins and alkaloids. Catuaba has no side effect because of its non-toxic elements.
Antibacterial Compound
Researchers in Japan has found that Catuaba bark contains antibacterial compound. In their studies mice were given high doses of E.Coli together with Catuaba. The Catuaba protected the mice from infection of the bacteria.
Antiviral Compound
Researches in Japan have also found that Catuaba contains antiviral compound. Studies has shown that the herb can fight HIV virus. In a research feeding the mice with Catuaba and injected them with the HIV virus, result show that the Catuaba protect the white blood cells of the mice from absorbing the virus. However, more researches are still being conducted to prove whether Catuaba is an effective treatment for the HIV virus.

SAW PALMETTO 
 
SAW PALMETTO is a remarkable herb for both men and women and it is commonly used by natural health practitioners to treat variety of ailments such as testicular inflammation, urinary tract inflammation, coufgs and respiratory congestion. It is also used to strengthen the thyroid gland, balance the metabolism, and stimulate appetite and aiding digestion. This wonderful herb is becoming famous for its usage in hair restoration, prostate health, sexual vigor, breast enhancement and as nutritive tonic. Saw Palmetto berry also tones the urethra, and it may be used to uphold the healthy function of the thyroid gland and urinary system. This remarkable herb has neither side effects nor drug interaction.
CORDYCEPS 
CORDYCEPS is a medicinal fungus and also known as caterpillar fungus of Chongcao. This fungus contains many health beneficial properties but one special property that yet to be optimized is its positive effects towards the liver. Those suffering from liver related diseases are now offered alternative medicine to improve and repair damaged liver. Studies conducted on patients who are suffering from hepatitis show that they exhibited great improvements in health especially on the liver after taking cordyceps. The same study also reveals that cordyceps induced a reversing effect on liver fibrosis. Being as antioxidant, cordyceps then provide an ideal health supplement to liver, kidney and lung as an effective alternative
PUMPKIN SEED EXTRACT 
PUMPKIN SEED EXTRACT have many significant benefits on human body which has been discovered since the time of ancient North American tribes. They are full with vitamins, minerals, fibers, fats and protein and all those are important ingredients that promote good health. Benefits of pumpkin seeds include lowering blood pressure, lipids, antioxidant and soothing asthma. It even prevents arthritis and prostate disease.
HORNY GOAT 
HORNY GOAT is the premier libidolifter for men and women, and top aid to erectile function in men for the Chinese. The plant has long been employed to restore sexual fire, boost erectile function, allay fatigue and even alleviate menopausal discomfort. It is known in China as Yin Yang Huo, horny goat weed was first described in classic Chinese medicinal texts dating back more than 2,000 years back. It has been shown to stimulate the supra renal glands, triggers increased hormonal secretions. Research has shown that male sperm count and semen density increase substantially.  It also expands the circulatory system’s blood vessels, while allowing hormone-enriched blood to penetrate sensitive tissues.

Instruction:

Open one sachet and pour its content below your tongue, the reason because below our tongue has many nerves connected directly to heart. Hold it for 30 second before swallow and drink water afterward. The effect will be felt few hours and one consumption can last for 2-3 days.
Note: Some may feel dizziness because of high blood or migraine, some will feel numb below waist because the person might have kidney problem, gout or joint problem. People who doesn’t feel the effect after one sachet, Please do not worry, after 3-4 sachets regular consumption your body condition will improve. Once you felt CATUABA GREATNESS, you’ll ask for more

 

Harga Promosi / Price:

 

Catuaba Nourishing Essence (Brazilian Nature Finest)

S/M : RM150.00 Sekotak | S/S: RM 160.00 Sekotak

(Postage + RM6)

Order NowContact ButtonSMS Button at Puasbeli.com

-> [Paypal: xs3code@gmail.com ]

Or Call/SMS/Whatsapp: 0178773678

Nota:

For international order from Brunei, Singapore, Indonesia, Thailand etc, please PM/ Whatsapp/ SMS/ Email me first. The price would be slightly different based on your location and quantity.

Formulasi produk ini adalah untuk kesihatan menyeluruh. Walaubagaimanapun ianya TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUHKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.

 

Close

SOKONGLAH KAMI DI FACEBOOK, TWITTER ATAU GOOGLE + DAN DAPATKAN PROMOSI, DISKAUN, INFORMASI DAN AKTIVITI TERKINI KAMI. ANDA JUGA MUNGKIN BERPELUANG MEMENANGI HADIAH MINGGUAN MENARIK. SOKONGAN ANDA AMATLAH KAMI HARGAI !